Foredrag 2019

KOMMENDE FOREDRAG:

KØBENHAVN, den 29. januar kl. 16-18 i Østerbrohuset. Køb billet HER

Jeg holder foredrag i flere dele af landet i marts og april. Mere info sidst i januar.

******

DET SIGER TILHØRERNE OM FOREDRAGET:

“Du havde sgu ret.
Jeg skrev til dig den anden aften i din Q&A på instagram. Noget om en nagende tvivl der kom op ved tanken om at tage min datter ud af børnehave. Med et langt og uddybende svar manede du min tvivl til jorden. “Og kom til mit foredrag, hvis du har brug for et sidste skub. Det plejer vist at hjælpe.” skrev du til sidst. Heldigvis lå billetten allerede klar og havde gjort det længe. Jeg ved ikke, hvad jeg havde regnet med. Lidt let inspiration, blandet med gode tips og tricks. Lidt hjemmeskole, lidt varm the og så hjem i seng. Men det du leverede på de to timer, blæste mig bagover. Det er by far de bedste to timer jeg har brugt i meget, meget lang tid. Dine fortællinger rørte mig dybt og den normbryder, der har dvalet i mine gener, blev vækket for fuld udblæsning.

Så altså. Du havde sgu ret. Det hjalp. Gange tretusind! 
Jeg har aldrig oplevet nogen så naturligt indtage et rum med så stor passion, livskraft, humor (!), ærlighed og sårbarhed, som du gjorde igår. Jeg får lyst til at gå med aviser de næste tre år for at spare sammen til et retreat på Ærø. Du har betydet en kæmpemæssig forskel i mine børns fremtidige liv med deres forældre og deres omverden. Tak for det! Virkelig. Tak!
Jeg er helt på røven.”

“Hej Maj My. TAK for i dag. Min veninde slæbte mig med, og jeg var super nysgerrig på dit foredrag. 2 timer senere var jeg total rundt på gulvet, over hvor meget du havde rørt og sat i gang inden i mig. Wauw! Det er ikke tit, jeg oplevet at blive SÅ fanget og opslugt af noget/nogen! Jeg kørte direkte fra dit foredrag ned til min mands kontor og sagde: Vil du ikke nok tage ind til det her foredrag i aften, det tog total røven på mig”

“I går var jeg med min datter til foredrag med Maj My i Hillerød. Jeg har været til mange foredrag igennem tiden, men dette her slog fuldstændig benene væk under mig. Maj My er vor tids mønsterbryder i at leve anderledes med sin familie end andre “normale”,
Hun er så vidunderlig at høre på, fordi hun er tro mod sig selv og sine børn, og jeg opfatter hende at være i så tæt sjælelig berøring med sine børn, at hun guider dem frem til en smuk fremtid. Hun er i så tæt forbindelse med det sande i livet, og er derfor et kæmpe forbillede for, hvordan et liv skal leves i harmoni uden for de normale rammer.”

“Kære Maj My, tusind tak for et spændende og tankevækkende foredrag i dag. Du var knivskarp, også i sprog og humor, og din skepsis overfor autoriteter og normativitet er meget inspirerende. Særlig havde jeg lyst til at fortælle dig, hvor forfriskende det er med en “influencer” (beklager det kedelige begreb), der på så vis måde opfordrer til at lede efter det unikke og særegne indeni i stedet for bare at putte i nye “alternative” kasser og kategorier. Tak for dig.”

“Jeg er lige landet efter en magisk aften med foredrag i Hillerød med skønne og inspirerende Maj My. Maj My forstår at fortælle sin visdom og hendes  model af verden på en humoristisk og vis måde. Tak Maj My, tak for at fylde mig op med mod. – Et foredrag med god grundenergi, ærlighed, fakta, visdom, feminin energi, bevidsthed, rummelighed, kærlighed. Hvor overflod og ligegyldighed er fjernet, og er erstattet med tid, livet, nærhed, kærlighed, rummelighed og prioriteringer. Hvis det føles rigtigt, så er det ikke forkert. Vi skal tage 100% ansvar for vores liv og manifestere vores drømme, ønsker og mål. Ikke udsætte eller negligere det vi ønsker i livet.”

“Tak for dit skønne foredrag her til aften – tak for dine ord! Du inspirerer i den grad til at gå med hjertet forrest, og meget af det du sagde vakte genklang. Ikke kun hos mig, men heldigvis også hos min mand.”

“Tusind tak for i dag! Det var SÅ inspirerende. Både min kæreste og jeg er klar på mere af det, vi allerede er på vej til at skabe: Frihed, indre glæde og nærvær – og måske en dag børn.”

“Hej Maj My -jeg vil bare sige 1000 tak for et virkelig godt foredrag. Det satte virkelig nogle tanker i gang herhjemme.”

“Det var spændende og virkelig sjovt at høre dig fortælle. Det eneste dårlige var, at jeg kunne have siddet der meget længere og hørt dig fortælle endnu mere! Jeg er vild med måden, du startede på; at du fortalte om din far, om hvad du kommer fra. Det fungerer helt sindssygt godt at fortælle om sin baggrund, når man fortæller om sin alternative livsstil. Virkelig spændende og jeg er sulten efter at høre mere.”

“HOLD HOLD HOLD! Det har været så godt!
Den indre stemmer som siger, at livet kan indrettes anderledes, har fået et klap på skulderen!
Det giver så meget mere mening at være træt af sine børn, når man har været sammen med den en hel dag, end når man kun har været sammen med dem to timer efter arbejde.”

“Dit foredrag var både ærligt, tankevækkende og forfriskende. Eksistentielt skærpende – jeg fik også lyst til at leve endnu mere. Tak.”

“Jeg var til foredrag med skønneste Maj My igår.
Wauw!!!
Ingen powerpoint, ingen stringent planlagt gennemgang af emner.
“Bare” Maj My der står der og taler fra hjertet, fra reflektioner der hører et langt og og erfaringsrigt liv til.
Maj My taler lige til mine dybeste tanker og følelser – som kunne hun se helt ind i mit hjerte.
Jeg er dybt dybt berørt af denne kvinde – den power hun har og sender ud er ganske enkelt ubeskrivelig.
Og det bedste af det hele er Maj Mys evne til at tale sin sandhed så hudløst ærligt at jeg fik kuldegysninger – og samtidig bevare respekten og anerkendelsen for alle de som har valgt helt anderledes.
“Vil du virkelig bruge 12 timer på X-Factor? Eller kan du bruge de 12 timer meget bedre?” spurgte hun igår…
De to timer jeg brugte svøbt ind i en råstyrke udfoldet i den varmeste og mest kærlige stemme er de bedste to timer jeg har haft i måneder.
Det var godt for mig som menneske og jeg kan allerede nu mærke, at det vil sætte gang i en udvikling som vil være godt for min familie.
Hvis du på nogen måde reflekterer over samfundet og den måde vi “gør” familie på – og føler dig draget af en mere familieorienteret måde at leve på, så er det her to timer du ikke må misse!” – Mia Bjørnfort, “Ammemafiaen“”

“Kære Maj,
Mange tak for et meget inspirerende og tankevækkende foredrag her til aften. Jeg kunne have stillet 400 spørgsmål.”

“Kære Maj My,
I går deltog både min veninde og jeg i dit foredrag om formiddagen, og begge valgte vi at sende vores mænd din vej kl. 19, for du ændrede vores kerne!”

“Fantastisk foredrag – Tusind tak fordi du gav både mig, men også min mand, som var til foredraget i aftes, en helt masse at tænke på og snakke om, og lagde kimen til forandring i os.”

“Tak for et virkelig skarpt og inspirerende foredrag. Dine journalistiske evner er ikke at kimse af.”

“Jeg har netop været til foredrag med Maj My, og mit hjerte jubler, for her står en kvinde, som udlever alt det, mit hjerte også kalder på. Det er en kæmpe glæde at møde denne genkendelse, og min krop sitrer af energi.”

“Jeg vil bare sige tak. Det var det mest inspirerende foredrag, jeg kan huske jeg har været til. Jeg håber inderligt, at du kommer til at gøre meget mere af den slags. Jeg kunne lytte til dig i timer. Du er sød, sjov, helt ægte, meget klog og virkelig bare godt selskab. “

“Kære Maj My
Jeg begyndte at tude lidt… Helt sikkert fordi du ramte noget helt sandt, ømt og betændt med din kommentar om “inde i mig bor en meget bedre mor”. Det gør der nemlig, men jeg ser hende ikke ret ofte, når jeg kommer træt hjem fra alt for meget arbejde! Tak for inspirationen – Jeg håber, jeg er et andet sted om et år!”

“Et par ord:
– Super inspirerende
– Jeg tager sgu springet
– Bliv ved med at lyse”

“Et super fint og relevant foredrag om hvordan man implementerer idealistiske tankegange i et samfund, der bevæger sig længere og længere væk fra det humane aspekt omkring det livet handler om”

“Kære Maj My!
Det var et meget inspirerende foredrag, som giver mig en tro på, at jeg har valgt den rigtige vej.
Jeg følte mig meget tryg i dit selskab og dejligt med din humoristiske sans”

“Hej Maj My
Jeg var desværre nødt til at gå lige da dit foredrag sluttede igår, da jeg havde en meget træt baby , så jeg nåede ikke at give feedback på dit oplæg. Men jeg vil bare fortælle, at både min mand og jeg syntes, det var SÅ spændende og inspirerende at høre om dit liv og dine valg. Vi har selv taget vores den ældste (på 2,5 år) ud af vuggestue for nogle måneder siden, og vi føler hverken for at han skal tilbage til institutionslivet- eller at hans lillebror på 6 mdr nogensinde skal i vuggestue eller børnehave. Derfor sælger vi vores nye hus og flytter til et lille billigere hus, så vi har råd til at leve for én indtægt. Vi har mødt meget modstand mod denne beslutning, men efter dit oplæg igår, er vi bare HELT sikre på, at det er den rigtige vej – tusind tak for at give os ro i maven og en erkendelse af, at det vi gør nu, er den bedste beslutning nogensinde.”

“Sætninger, som jeg sidder tilbage med efter foredraget, er:
– Vi skal insistere på at leve et meningsfuldt liv for OS selv. Andres måder at leve på er ikke nødvendigvis sand for os.
– Tid: Dagen i dag kommer ikke tilbage. Timerne går i dag, og de kommer ikke retur. Så hvordan bruger du tiden? Giver det mening, og gør det dig glad, det du laver? Vi ved ikke, hvornår vi skal dø, så prop mening og dybde ind i livet. Kan du bare mærke i maven, at du skal være mere sammen med dine børn? Så er det faktisk NU, at du skal træffe et anderledes valg. Tiden kommer ikke igen.
– Normer: Bare fordi samfundet (os alle) har lavet nogle rammer, så må de godt sprænges. Vi har aldrig haft så dårlig trivsel blandt vores børn og unge. Så hvis de beder om en pause, fx. efter folkeskolen, så er det OK. Det er måske lige præcis dén pause, som betyder at de ikke knækker halsen undervejs i livet.
Mange flere tanker og følelser fyldte min krop, da jer kørte hjem og lagde mig i min seng. Det er sådan et foredrag, som ‘sætter sig lidt i systemet’, og som skal fordøjes.
Fordraget kan varmt anbefales – Camilla Holmgaard Johnsen, psykolog”

“Min kæreste og jeg har ingen børn – vi går med tanker om det, men det fylder ikke noget særligt i vores liv nu. Så selvom vi har talt en del om hjemmepasning og -skoling osv., så var det ikke her, du ramte noget i mig. Jeg hørte ikke på dig, som en mor, der søger råd hos en anden mor. Flere gange undervejs i dit oplæg pressede tårerne på. Først forstod jeg slet ikke hvorfor, for jeg deler de tanker, du har (…) Men da du talte om din søn, gik det op for mig, hvad der var på spil. Jeg kunne i så høj grad genkende mig selv i det, du fortalte om din søn, hans vrede og frustrationen over ikke at kunne gribe mulighederne i friheden.”

“Meget motiverende og inspirerende – tak!”

“Inspirerende, autentisk og ærligt. Det var to timer godt brugt!”

“Hej Maj My,
Jeg er super taknemmelig over at følge men inspirerende og modig kvinde som Maj My, til trods for at jeg til dette arrangement ikke helt var målgruppen (ingen små/mindre børn). Jeg synes, det er et fedt initiativ at dele erfaringer, som kan føre til endnu flere modige beslutninger blandt familier og for at vores børn kan få en tryg og harmonisk opvækst. Kort sagt tak.”

“Tak for et oplysende og inspirerende foredrag”

“Kære Maj My!
Det var et meget inspirerende foredrag, som giver mig en tro på, at det her har valgt, er den rigtige vej. Jeg følte mig meget tryg i dit selskab og dejligt med din humoristiske sans.”

“Tak for et virkelig fedt foredrag! Smilet og de små jokes løfter det hele så fint igennem”

“Det var nice – mega nice!”

******

OM FOREDRAGET:
Journalist og blogger Maj My Humaidan holder foredrag om, hvordan man skaber et bæredygtigt familieliv uden for hamsterhjulet.

Maj My, hendes mand og deres fire børn mellem 9-2 år bor på Ærø på et lille landsted, hvor de har et par grise og en stor grøntsagshave i mere eller mindre ordnet stand. Alle fire børn er hjemme hver dag; også de tre i skolealderen, for familien har valgt at hjemmeundervise fremfor at sende børnene i skole og dagpleje. Sådan har det ikke altid været: De tre ældste børn har alle været i institution, men i 2017 tog Maj My og hendes mand konsekvensen af den knude i maven, som voksede sig større, hver gang børnene skulle afleveres.
Under foredraget fortæller Maj My ærligt, sårbart og ofte øjenåbnende om sit liv som normbryder. Hun fortæller om, hvorfor det er vigtigt at tage kritisk stilling til de ting, vi bruger vores tid på, og hvordan man skaber et liv, hvor hver dag giver mening.

Under foredraget deler Maj My værktøjer til at lytte til sin intuition, vække den indre normkritiker til live og finde modet til at leve så vitalt og meningsfuldt, som du drømmer om.
Foredraget vil give dig en konkret indsigt i Maj Mys alternative liv med hjemmeunger; flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold.

Maj Mys foredrag varer en time, hvorefter der er god tid til at stille spørgsmål og i fællesskab diskutere muligheder og udfordringer i familielivet.

 

Comments are closed.