Horisont – forløb for unge

Horisont er Kristians og mit fælles projekt, hvor vi siden 2014 har afholdt forløb for unge, som trænger til en positiv oplevelse.

På vores camps, der i udgangspunktet afholdes på Ærø, arbejder vi med musik, skrivning, tegning, foto, parkour, madlavning eller andet kreativt, og de unge vender hjem med et produkt, som de har en stor andel i. Det kan være en sang og musikvideo, en række tegninger eller en færdig tekst.

Horisont er for alle unge, der har lyst til at opleve, hvordan det føles at være sammen med andre i trygge rammer med plads til den enkelte og som en del af et solidt fællesskab. På vores forløb taler alle med hinanden. Hvis du kender én eller flere unge, som trænger til en opbyggelig og nærværende oplevelse, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Pt. samarbejder vi kun med kommuner, som visiterer de unge til os, hvilket betyder, at vi ikke laver forløb for private.

Vores team tæller Kristian og mig samt den helt igennem fantastiske Rune-pædagog og indsigtsfulde, overbliksskabende socialrådgiver Sarah. Herudover samarbejder vi med en knalddygtig psykolog.

Send en mail for at indhente referencer eller høre mere om vores tilbud: kristian@humaidan.dk

 

Comments are closed.