Hvad skal navnet være? (NYHED!)

I starten af næste år åbner jeg et medlemsforum, som har været på tegnebrættet længe, og som er et resultat af alt det, jeg har erfaret gennem arbejdet her på bloggen, mine retreats og foredrag de seneste år. Og fra hele mit liv, naturligvis.
Det bliver et sted for nytænkende, omsorgsfuld og ikke-dømmende sparring. Et sted, hvor man kan stille sine mest aktuelle eller følsomme spørgsmål i et trygt og bevidst rum til andre, der har nogle af de samme overvejelser, men andre erfaringer.
Det bliver et forum med personlige svar fra mig og geografisk orienterede fællesskaber ude i den virkelige verden. Et sted, man kan bruge som sparringspartner og inspirationskilde til hverdagen og opbrudstider.

Hvad mere? Der kommer til at være månedlige podcasts med både mig selv, Kristian og et hav af inspirerende mennesker. Der kommer live-chats, webinars og økonomisk rådgivning og rabat på mine foredrag samt på de intime workshops, som jeg kommer ud og laver i hele landet til sommer.
Og det er kun begyndelsen.

Jeg glæder mig, fordi jeg tror, dette forum kan blive den udvidede familie, som vi alle sammen har brug for: Et fællesskab, hvis overvejelser man kan spejle sig ind i, og hvor der er plads til at opleve og erfare nye måder at indrette sig på.

Jeg glæder mig, fordi meget er under forandring i vores verden, og fordi mange drømmer om at have lidt mere af alt det gode i deres liv. Sammen kan vi løfte og inspirere i flok og eliminere følelsen af at være alene, mens vi støtter hinanden i at tackle den modstand, som man ofte møder, når man beslutter at tage ansvar for sit liv og indrette en hverdag, der giver mening, og skaber glæde.

Alt det er jeg overbevist om, og hver dag går jeg med en masse tanker om, hvor godt det bliver. Men hvad jeg ikke ved, er, hvad forummet skal hedde?
Hvad kalder man et sted, som handler om at skabe mod, fællesskab, nytænkning og livsglæde?
Hvad kalder man et forum, hvor der er plads til de unge, dem med børn og til dem, der har valgt en helt anden vej?

Hvad synes I?
(Og vil I være med derinde?)

Skriv jeres idéer i kommentarfeltet herunder, på instagram eller i en personlig besked til mig og lad os søsætte dette nye eventyr sammen ♥️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

34 Kommentarer

 • SVAR

  Det lyder sååååå godt. Det glæder jeg mig virkelig til.
  Svært med navn…
  Måske bliver det for frelst eller for … negativt klingende… men jeg tænkte “Modlys”. Eller “Dit hemmelige liv”. Men det bliver måske lidt kinky. Tænkte bare at det handler om at finde frem til det liv man har gemt væk i “normen”…

  • SVAR

   Modlys er helt genialt! – faktisk har tanken været Modbølgen, som jeg har også købt domæne til osv, men jeg er stadig i tvivl. Modlys er dog også et band, som har url’et, men jeg er gået i tænkeboks. For Modlys…åh, det er så rammende.

   • SVAR

    > Fedt!!! Synes også det passer perfekt til det I gør. Og så kommer det spirituelle også lidt med. <3

    • SVAR

     Det var taget, Modlys, og nu kom Lysbølgen frem gennem sparring, og det føles også godt. Det mærker jeg lige efter de næste dage.

     • > Lysbølgen er også godt!!

 • SVAR

  Hvor lyder det spændende!!

  Jeg tænkte straks Nangijala, vi er nemlig lige gået igang med Brødrende løvehjerte herhjemme.

  ‘I Nangijala har man lov til at være med i eventyr fra morgen til aften og natten med.’

 • SVAR

  Eih, hvor ærgerligt det er taget. “Modlys” er så godt!
  Det lyder helt vildt spændende Maj My.

  • SVAR

   Måske kan du finde inspiration i andre naturfænomener? Evt kan du kigge i jeres rumbog for at se om der er sigende rumfænomener med smukke navne, nu modlys er snuppet.

   • SVAR

    God idé, Marie. Jeg kigger sammen med børnene i morgen 🙂

 • SVAR

  Jeg er total på “Modbølgen” – dét er lige dig!

  • SVAR

   Tak! Jeg synes også, det er så godt – men flere har nævnt, at “mod” er negativt ladet, og det er jeg helt enig i. Det er netop derfor, jeg er i tvivl. Altså – mod som i modstand. Men mod som i mod(ighed) elsker jeg jo lidt..

   • SVAR

    Ej hvor GODT! Glæder mig!
    Er enig i at Modlys lyder lidt negativt. Og ligeså med Modbølgen, det minder mig om Bølgen vi alle så i folkeskolen. Eller ja.. lidt kultagtig Men er vild med ideen om at bruge noget fra naturen, som en anden nævner deroppe ☝ .. og at kigge efter smukke ord fra universet ✨

   • SVAR

    Har tænkt lidt… det er ikke perfekt, men nærmere til inspiration. Frimod, Frilys, Frihedsklubben, Solmod, Lysmod…

    • SVAR

     Jeg er vild med flere af dem. Tak!

     • > frimod er SÅ godt!

     • Yay! 😀

     • >

     • > Jeg synes du skal kalde det livsmod❤️

 • SVAR

  Det flotteste og mest overdådige lys der findes er Nordlys, der hele tiden udnytter de energier der er på himlen, så måske det kunne være en ide.

 • SVAR

  Kære Maj

  Det lyder lidt som ‘Den lukkede afdeling’ hvor vi jo lærte hinanden at kende – tilsat podcasts og måske en anelse mere spiritualitet.
  Nu skal man jo være aktiv for at være i den lukkede og dit sted lyder som om man kan være med, selvom man kun læser med? Bliver det et betalingsforum? Vil du administrere og opsætte ‘regler’ for kommunikation eller regner du med at vi, der ville søge den slags fællesskab godt kan finde ud af at tale ordentligt ? Jeg tænker på årene på SB, hvor bølgerne indimellem gik højt (og det lærer man også noget af) og hvor admin kom på arbejde.

  Kort sagt: jeg synes det lyder som et SKØNT sted, men hvad får jeg, som jeg ikke får i den lukkede? Det er IKKE kritisk ment (det kender du mig nok også godt nok til at vide) men en tanke fra mig, om et sådant sted for mig blot vil være endnu en tidsrøver (jeg er stadig i den lukkede og kan ikke helt slippe det)

  Jeg tænker navnet skal indeholde lys for at understrege at her kan man lyse og oplyses. Hjertelys?

  Kram herfra.

  • SVAR

   > Det lyder spændende!
   Jeg har lidt de samme tanker som Malene og synes også hendes forslag ‘hjertelys’ er helt fantastisk!

  • SVAR

   Kære Malene,
   Jeg har ikke været i Den Lukkede i seks år, men som jeg husker det, er det en lille gruppe, som man skal optjene sig adgang til, og hvor brugerne typisk deler deres inderste tanker og største sorger i et trygt rum.
   Mit forum bliver tilgængeligt for alle, der er medlemmer. Det kommer til at koste en månedlig pris og med i den pris er både forummet, som med tiden vil have undergrupper, eks: Hjemmeundervisning – overvejelser og erfaringer; alternativ økonomi; parforhold, iværksætteri osv.
   Derudover: Podcasts, personlig sparring med mig (jeg modtager et væld af mails hver uge med spørgsmål), personlig sparring med andre bidragsydere, en stor vidensbase i form af delte spørgsmål + svar gennem tiden, “ekspertindlæg” med efterfølgende livechat, webinars, fysiske netværk efter geografi og i samme åndedrag workshops med mig i forskellige dele af landet (med første valg og rabat).

   Om mit forum bliver en ressource og inspiration eller en tidsrøver, er selvfølgelig både op til kvaliteten i mit forum men også til den enkelte, tænker jeg. Og der har jeg svært på at vide, hvor det vil lande for dig ❤️

   • SVAR

    > Nej, det er nok et spørgsmål om jeg kan administrere flere fora Men dejligt lige at få præciseret forskellen. Dit sted lyder meget inspirerende

    Vi er ca 100 derinde i Den Lukkede (det sted reddede min forstand, da jeg blev skilt) og ja, det er primært den slags man ikke kan dele andre steder, der gemmer sig der.

    Jeg følger med og overvejer meget om jeg kan og skal være flere steder.

    Knus

    • SVAR

     Jeg kan godt huske den tid i Den Lukkede. Det var godt og meget gribende – mange store, rørende, sorgfulde ting kom på bordet mellem mange af os. Jeg brugte det under min tvillingegraviditet. Et skønt heppekor at have med.
     Du skal ikke tage mere ind, end du har brug for, kære Malene. Og du og alle slyngedamerne har noget meget smukt sammen. Knus

 • SVAR

  Juhuuu! Det bliver skønt med sådan et forum ❤️

  Navnet kunne være
  frihjerterum eller (my)Majbevægelsen

  • SVAR

   Juhuuu hvor gør det mig glad! ❤️

 • SVAR

  Har du overvejet bare at kalde det Maj og dig? Eller Dig og Maj? Så er der også mere åbent for, hvad indholdet i dit forum skal være fremover. Der kan jo opstå nye idéer undervejs 🙂 Du vil give dig selv mere plads til at bevæge dig, end hvis du f.eks. bruger ordet “mod” i navnet.

  Var du nybegynder, ville jeg ikke foreslå det, for så ville folk ikke vide, hvad du stod for. Men det tror jeg, de fleste gør.

  Og ih, altså hvor lyder det som en god idé i øvrigt!

  • SVAR

   Tak, søde Pia. “Modbølgen” var jo din idé i sin tid ❤️
   Jeg tror, jeg vil have et navn, som ikke er spundet så tæt sammen med mit, så der er plads til også at få andre kræfter med ind – eks. Kristian. Men jeg er stadig i tænkeboks og slet ikke færdig…

   • SVAR

    Et andet forslag kunne være Ildstedet. Som jeg har forstået det, vil du gerne lave et forum for ildsjæle, og et ildsted har som bekendt en tendens til at samle folk. Ilden står jo bla. også for transformation, og så er den symbol for Hestia/Vesta (den græske gudinde for bl.a. spiritualitet og viskvindeaspektet i os alle). Så ja, næste forslag herfra er “Ildstedet”. Stop mig endelig, hvis du har hørt nok 🙂

  • SVAR

   > Jeg synes Dig og Maj, og omvendt, er genialt! Som jeg ser det, er det slet ikke nogen hindring for at invitere andre kræfter med også.

 • SVAR

  “Prismen” – her brydes lyset og breder sig i en ny retning eller sender det som en spejlrefleksion….

 • SVAR

  Jeg synes, det lyder så spændende. Jeg vil glæde mig til at være en del af dit forum. Angående navn: Jeg synes, det skal være Modlyset. Altså som i: Mod lyset. Så mod ikke forstås som en Retning og som et Mod. <3

  • SVAR

   Hov, der skulle ikke have været et Ikke. Håber det giver mening <3

 • SVAR

  glæder mig til at se/høre det nye forum – kunne Nordlys være et navn? – en form for nyt lys i Norden?