Jeg holder foredrag i næste uge i Odense, Svendborg og København

Kom og hør mit foredrag i Odense, Svendborg og København i næste uge!

Under foredraget, som varer en time, fortæller jeg, hvordan jeg allerede som barn lærte at være normkritisk og mærke min intuition; hvordan du kan lære at mærke efter, hvad du vil med dit liv, og finde vejen derhen.
Jeg fortæller også om at leve med kontroversielle valg, og om lightudgaven af det liv, min familie lever, om at turde stille spørgsmålstegn ved de rammer, som vores børn og vi selv skal passe ind i og få det bedste ud af dem alle sammen.
Andre emner på dagsordenen er: økonomi, tvivl, usikkerhed og modstand fra omgivelserne.
Efterfølgende er der en time til at stille spørgsmål og starte en diskussion om de emner, der fylder hos alle jer, som kommer.

København er næsten udsolgt formiddag (der er 3 billetter tilbage) og helt udsolgt eftermiddag, men der er billetter klokken 19-21.

Der er billetter i Odense og Svendborg.

Find billetter via links til billetterne HER

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

4 Kommentarer

 • SVAR

  Hej Maj My
  Jeg talte tilfældigt med en mor på legepladsen i dag, og hun vidste at dine foredrag i København var flyttet, også tidspunktet. Det var godt, for ellers havde jeg stået ude på Holmen kl 16.30 Jeg har ikke fået mail om ændringen, måske er der andre som mig? Bare info, jeg ved ikke om du kan gøre noget. Vi ses, jeg glæder mig.

  • SVAR

   Hej Nina, det er godt, du skriver. Jeg sender en mail ud til alle, der har købt billetter, og skriver det ligeledes på mim instagram, her og min facebook, så snart jeg er fuldkommen sikker location. Det lokale, jeg havde booket, kan vi ikke være i alligevel, og det er ganske svært at få fat på udlejerne i København. MEN: Jeg har netop i dag talt med det sted, hvor jeg aller helst vil være, og i morgen regner jeg med at kunne melde sted og tid endeligt ud (tidspunktet bliver 16-18, regner jeg med – og indre by). Kh Maj My

   • SVAR

    Puha, det lyder til du må arbejde lidt for at logistikken til at gå op! 🙂
    Tak for svar, jeg holder øje. Kh Nina

    • SVAR

     Ja, det er lidt en udfordring at stå uden tag i København, men jeg har flere gode muligheder på hånden lige nu, og så er jeg sådan indrettet, at jeg bare gerne vil have det bedste… Jeg giver lyd!