Jeg tager en pause

OBS: Jeg anbefalede tidligere, at I signede op til en måneds abonnement på Gaia.com for at se filmen “I AM”. Den er imidlertid blevet utilgængelig for seere i Nordeuropa. Hvis I nåede at lave et abonnement derinde, vil jeg til gengæld anbefale en anden helt vidunderlig dokumentar derinde: Den hedder “With One Voice“, og er en anden af vores absolutte klassikere herhjemme.

Jeg håber ikke, at mange har signet op alene for at måtte erkende, at “I AM” altså ikke findes på Gaia.com alligevel. Det er dog en trøst, at det drejer sig om mindre end ti kroner, og at jeg trods alt synes, der er en del gode film på sitet (men også en del, som ikke er vildt fantastiske).

Men: Undskyld. Jeg havde simpelthen ikke opdaget, at filmen er pillet af deres sendeflade.

UPDATE: “I AM” kan lejes på iTunes – bl.a. via Appletv.

Oprindeligt indlæg:
Jeg har besluttet at være lidt stille. Trække stikket, som det hedder. Måske blot i 24 timer, måske mere. Der er opstået et akut behov for at være tilstede her – i min krop, med min familie – og ikke ude i verden med alle mine antenner, hvor der hele tiden er nyt at forholde sig til.

Der er beskeder, kommentarer, opkald, e-mails, kameraer. Og det er alt sammen godt, jeg er taknemmelig over muligheden for at nå ud med mine budskaber, men det er også meget for sådan én som mig.

Mens jeg er væk, har jeg en opfordring til jer: Der er en film, som jeg håber, I vil se. Kristian og jeg må have set den ti gange, sammen og med gæster, igennem de sidste tre-fire år, og den er altid tankevækkende, inspirerende og spot on.

Den hedder “I AM”, og er instrueret af Tom Shadyac, som var en meget succesfuld Hollywood filminstruktør, indtil han fik en alvorlig hjernerystelse, og blev tvunget til at bygge sit liv op på ny. Han besluttede at rejse rundt med et filmhold og tale med en række oplyste mennesker, som alle præsenterer pointer, der har potentiale til at ændre vores indstilling og muligheder i livet.

I AM kan lejes på iTunes, blandt andet med Appletv.
Og hvis I nu synes, at ham Tom Shadyac er en spændende karakter, så ligger denne video på youtube. Den er også god.

Ha’ det dejligt til vi ses igen og tak for jeres kæmpe opbakning og alle de mange beskeder, I sender. Hver og én varmer mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

12 Kommentarer

 • SVAR

  Du er altid inspirerende 🙂 Er sikker på din pause bliver lige som den skal være, om den varer et døgn eller en sommer. Tak for anbefalingen, den tror jeg, at vi vil se når børnene sover i aften. Var vild med “Så meget godt i vente”. God pause. Bedste hilsner Lærke

  • SVAR

   Hvor er du sød. Mange tak – og ja, se filmen i aften og giv gerne lige lyd, hvis du har en kommentar til filmen 🙂 Kram

  • SVAR

   Kære Lærke, jeg er netop blevet bekendt med, at “I AM” er lukket på gaia.com for seere i vores region. Hvis du har købt medlemsskab, vil jeg i stedet (på det varmeste) anbefale dokumentaren: “With One Voice.” Undskyld misforståelsen. KH

   • SVAR

    Helt okay 🙂 Jeg nåede faktisk heller ikke dertil i går aftes. Ærgede mig over at jeg ikke havde fået set filmen da jeg gik i seng, men så var der nok en mening med det. Kh Lærke

 • SVAR

  Godt du formår at mærke efter og handle. Ikke at jeg var i tvivl om det 😉 Nyd din pause, som er dig vel undt, og vid, at “vi venter” på dig på den anden side af skærmen, når tid er ❤️ Kh

  • SVAR

   Tak <3 Bare tak <3

 • SVAR

  Pas godt på dig selv og din familie <3 Jeg glæder mig allerede til du er tilbage med flere ord. Kh.

 • SVAR

  Pauser skal der til. Men det er de færreste, der tør tage dem (á propos mod). God beslutning! Har selv holdt en pause på ca. syv år, som jeg har fået meget mere ud af end meget andet. Opbakkende tanker herfra.

 • SVAR

  Øv – Jeg havde sådan glædet mig til at se filmen og den hjemmeside kendte jeg slet ikke.. men hurra for dig og for denne anbefaling! Men af en aller anden grund siger den ” this video is not available in your region” .. anyone knows why?

 • SVAR

  Kære Maj My. Jeg tilmeldte mig Gaia.com. Men filmen kan ikke ses i denne region står der? Man kan se et klip via dit link og det er alt….

  Ellers tak for tippet med Gaia – indholdet ser rigtig spændende ud!

  • SVAR

   Ah! Det er jeg SÅ ked af. Hvilken dum fejl. Den har været tilgængelig før. Den næste film, som jeg havde tænkt at anbefale er det til gengæld stadig (jeg har også netop tilmeldt mig for at tjekke): “With One Voice”. En meget meget smuk film om at se de dybere linjer i livet. Jeg håber, du finder glæde i den. Og undskyld!

 • SVAR

  Rigtig god pause til dig og din familie. Jeg synes, at det er fedt at du trækker stikket, når du kan mærke, at det er det, der er brug for hos dig nu. Hvor lang pausen bliver, kan kun tiden vise. I mellemtiden vil jeg øve mig i at mærke efter, hvad der er brug for hos os. Hvordan vi bliver mere nærværende i hverdagen.