Kom med mig på retreat – til oktober og november

Jeg bryder sommerstilheden for at dele nogle datoer med jer.
Jeg holder nemlig to retreats for kvinder i løbet af det kommende efterår/vinter, og jeg synes, I skal have datoerne nu, selvom der stadig er nogle gode gæsteindlæg på listen, før jeg selv vender tilbage med mine mange ord.
Det første retreat er weekenden den 26.-28. oktober og det næste den 23.-25. november.
Jeg glæder mig så meget, at jeg vrikker med tæerne, mens jeg skriver her.

Begge weekender afholdes på Ærø i den samme smukke ejendom som de foregående, hvilket betyder et ret begrænset antal pladser (der er syv værelser, tre af dem er dobbelt) – altså max 10 deltagere.

I kan læse mere om mine retreats her, hvor I finder priser, program og ikke mindst udtalelser fra tidligere deltagere.

Et retreat med mig handler først og fremmest om at øve sig i at lytte til sin intuition – eller mavefornemmelse om man vil, og lade den være en sikker guide gennem livet. Intuitionen hjælper os med at finde retning, mening, håb og glæde, og den kan trænes op til at være et sikkert kompas hver dag.

I løbet af weekenden skal vi have nærende, indlevende og inspirerende samtaler om alt det, der betyder noget. Vi skal gå i behageligt tøj, spise toplækker mad af de bedste råvarer, være stille, have et besøg som vil hjælpe os til nye indsigter, og fremfor alt have nyde at være tilstede i et forpligtende fællesskab af den slags, som mange savner i deres hverdag.

Lørdag morgen, lørdag aften og søndag morgen er der yoga – alle kan være med, og det er ikke afgørende for din oplevelse af retreatet, om du har erfaring med yoga, eller er forhindret i at deltage i den del.

Hvis det lyder som noget for dig så send mig en mail. Så snart dit depositum er indbetalt, er du sikret plads.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

5 Kommentarer

 • SVAR

  Det lyder simpelthen aå vidunderligt! Beundrer dig sådan for at finde på den slags fine ting også.

  • SVAR

   Åh, hvor er jeg glad for, at du skriver det. Indimellem får jeg sådan lyst til at række ud over bloggen og kommentarfeltet her, og det er så min måde at gøre det på. Jeg følger også med hos dig, og beundrer alt den styrke og skønhed, som I forener i jeres liv.

 • SVAR

  Det lyder helt fantastisk! Har vendt og drejet min hjerne, men jeg tror desværre ikke jeg er klar til at være væk fra min til den tid knap 1,5 årige så længe :(. Så ærgeligt for mig, for jeg er lige et sted hvor jeg kunne bruge sådan et retreat. Det er så godt fundet på :-)!

  • SVAR

   Kære Bianca – det ville være så vidunderligt at have dig med. Din lille familie er velkommen til at bo lige i nærheden af retreatet – jeg vil gerne hjælpe med at finde nogle rammer, som I kan være i uden de store udgifter. Ellers kan det være, du er klar næste år, hvor jeg sikkert holder retreats igen.
   Kram til dig

   • SVAR

    Hvor er du sød! Det vil jeg bestemt lige hurtigt overveje, om det ville kunne fungere for os på den måde. Tak.>