Kom og hør mig fortælle i Aarhus (foredrag den 22. oktober)

Den 22. oktober kommer jeg hjem til Aarhus, og holder et foredrag i det nyopstartede barselshus, Bedre Barsel. Og jeg glæder mig virkelig virkelig meget.

Det er første gang i et år, at jeg skal holde et foredrag, som er åbent for alle, og det er endda en udvidet version med tid til både en god diskussion og spørgsmål efter mit oplæg. Så: Vildt fedt.

Der er et begrænset antal pladser, og billetterne sælges kun i forsalg.

Jeg håber, I vil komme og høre mig fortælle om vores hverdag her på Ærø; vejen hertil og hvorfor/hvor længe/hvordan, og jeg glæder mig til at vende muligheder og udfordringer med jer i den time, som vi har sammen efter mit oplæg. Du kan læse meget mere om arrangementet her og billetter købes her (kun via computer).

Derudover krydser jeg fingre for, at der kommer flere foredrag i min kalender løbet af vinteren: Jeg vil til Odense, København, Aalborg. Jeg vil også gerne komme både i dagtimerne, hvor jer der ammer, kan være med, og jeg vil gerne komme om aftenen, hvor jer der arbejder, kan komme, efter børnene sover (eller i hvert fald er i trygge hænder og har kurs mod drømmeland).
Mange ting skal falde i hak – det rigtige sted skal tage fat i mig (og I må endelig bede dem tage fat i mig), og det skal passe ind i en helt masse andet, men det er muligt – i høj grad fordi jeg så godt kan lide at holde foredrag.

Jeg skriver selvfølgelig herinde, på Instagram og facebook, når der kommer nye datoer i kalenderen (lige nu er der et åbent foredrag i Hillerød den 16. januar) – og hey: Ses vi i Aarhus?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

12 Kommentarer

 • SVAR

  Jubiii, billetten er købt! Jeg glæder mig 🙂

  • SVAR

   Jubiii, altså! Hvor er det dejligt!

 • SVAR

  Så er billetten købt. Jeg glæder mig helt vildt! 🙂

  • SVAR

   Det gør jeg virkelig også!

 • SVAR

  Jaaaa, to billetter er i hus, til mig og en af mine allerbedste veninder. Hvor bliver det godt :-)!

  • SVAR

   Ej hvor er det godt! Hurra 🙂

 • SVAR

  Jubii, så er billetten i hus. Jeg glæder mig

  • SVAR

   Hvor er det godt. Jeg glæder mig også.

 • SVAR

  Hvor spændende! Jeg kunne godt tænke mig at være med, hvor er det henne i Hillerød?

  • SVAR

   Det er “Salto”, der har inviteret mig, og jeg mener, de holder til i Støberihallen? 🙂

 • SVAR

  Jaaa, vi ses! Det bliver spændende at høre! 🙂

  • SVAR

   Hvor dejligt! Jeg glæder mig meget 🙂