Mit første retreat er i morgen

Ahhh! Nu sidder jeg i huset, hvor vi skal have retreat i weekenden. Og her er så dejligt. I dag skinner solen, og fuglene næsten larmer udenfor, og havet er blåt og diset, og jeg er glad ud i fingerspidserne.

I morgen kommer en flok skønne kvinder til Ærø for at holde retreat med mig. Tænk sig lige: Det lykkedes. Helt smertefrit og glædeligt lykkedes det at stable mit retreat på benene, og det er jeg meget taknemmelig over. Kan I huske, da jeg fik idéen? Det kan I læse om HER.
Nogle af kvinderne har jeg mødt før, men de fleste bliver det første gang, jeg ser i virkeligheden. Og jeg kan fornemme lige så tydeligt, at de er dejlige alle sammen, og at vi får det godt.

Rammen er sat: Huset, Sofiero, er gjort klart med presset sengelinned og blomster i vaser; her er snacks over alt, og både min søster og min mand har lavet mad i lange baner, og resten bliver lavet undervejs af min søster og min mor, som begge deltager på sådan en praktisk måde.

Vi får det så godt. Der vil være små overraskelser undervejs. Øjenåbnere. Mennesker, vi skal møde. Vigtigst af alt bliver det trygt og inspirerende. Vi skal nyde livet og tage imod alt det, der kommer til os.

Jeg glæder mig meget. Virkelig meget. Og nu vil jeg køre af sted for at købe de sidste ting, gøre huset heeelt klar, læse lidt forberende tekst og til sidste sætte mig med lukkede øjne og suge god energi ned i hele mit væsen.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om mine retreats her. Retreatet til september bliver det sidste af denne slags i en rum tid, og halvdelen af pladserne er solgt.

Jeg får helt lyst til at sige: “Namaste!” men det er kun fordi, vi skal lave yoga undervejs, og fordi jeg føler mig helt lys og let ved tanken om alt det gode, der venter om hjørnet.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

10 Kommentarer

 • SVAR

  Misundelig – årh JO!!!!
  Endda noget så eftertrykkeligt!!!
  Ha en fantastisk weekend.

  • SVAR

   Ej! Men så skal du med næste gang! Det er du nødt til! <3

 • SVAR

  Håber i får en fantastisk weekend 🙂 Havde jeg haft helbred og økonomi til det ville jeg have overvejet at være med til september

  • SVAR

   Tak og mange kram til dig

 • SVAR

  Åh, jeg håber i får et helt fantastisk retreat. Jeg overvejer stadig om jeg har rum til det i september, men kan ikke helt finde ud af det med mig selv.

  Glæder mig til at høre om hvor fedt det var og hvor meget i fik ud af det.

  • SVAR

   Kære Ditte, mange tak for din medvind. Måske er du en dag klar, måske ikke. Der er intet rigtigt eller forkert <3

 • SVAR

  Ønsker jer alle sammen en skøn, skøn weekend. Jeg er overbevist om, den bliver fyldt med nærvær, nydelse og nye indsigter.

  • SVAR

   Kære Pia, mange tak <3

 • SVAR

  Åhhh hvor ser det skønt ud Maj ❤️ Hvor ville jeg gerne have været med – men skal til Island med arbejdet. Ønsker jer en vidunderlig weekend. Er nu slet ikke i tvivl om at det bliver skønt, når det er dig der sidder ved roret Maj

  • SVAR

   Kære dejlige Charlotte – mit absolutte forbillede på dette område: Tak. Jeg tog dit lys med min ind i weekenden, og den blev god. Jeg ville have været stolt af at dele den med mig. Din indsigt er altid en gave at være i nærheden af. Jeg håber, du havde nogle gode dage i Island? Og jeg håber, vi ses igen i løbet af dette år.