Nye fotos (hallo! Jeg ser godt ud!)

Ej, se lige hvor gode sådan nogle billeder kan blive med det rette lys, prof redigering og ikke mindst en dygtig fotograf bag kameraet! Jeg ser jo hverken tosset eller grim ud, og jeg har næsten lyst til at svinge med håret og bestille en fotosession igen næste år, mens jeg synger “because I’m worth it!”.
Jeg er så heldig at have talentfulde Camilla Jørvad som både veninde og med-øbo, og for ikke så længe siden kom hun forbi med sit kamera, og tog en stribe billeder af min familie og mig til mit nye salgsmateriale (foredrag), nogle artikler – og så herinde. Jeg er ellers ret selfmade med mit blog-logo, der er malet med ungernes akvarelfarver, og billederne på mine mange indlæg tager jeg altid selv (og som aldrig er af mig), men det føles ikke desto mindre fantastisk at se både min familie, mig selv og vores omgivelser igennem Camillas linse, fordi hun kan noget, vores egne fotos slet ikke er i nærheden af.

Derfor har jeg glædet mig meget til at få nye billeder på bloggen, facebook og insta, hvor det hele ligesom var blevet lidt støvet med de mere end ét år gamle fotos af børnene og mig, men det har taget ugevis at nå i mål, fordi jeg ikke kunne vælge mellem de mange gode skud.

I mellemtiden har jeg skrevet jordens længste indlæg om moderskab, som jeg lægger op i morgen, og måske det er meget godt med lidt ro herinde, før ordene fyger gennem luften igen..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

8 Kommentarer

 • SVAR

  Gudesmuk hele bundtet ❤️ Og glæder mig til at læse i morgen ❤️

  • SVAR

   Altså, tak ❤

 • SVAR

  I er så skønne!

  Men det er jo faktisk det fotografen kan – se en lidt udefra og tage de billeder man ikke selv kan – det er fantastisk når en familie står tilbage og tænker “wauv, er det sådan vores familie ser ud”.

  Glæder mig til at læse med I morgen.

  • SVAR

   Det er nemlig lige det, en dygtig fotograf kan. Sikke en gave.

 • SVAR

  Ja, du er rigitg smuk. Også på billeder 🙂

  • SVAR

   Ha! Det oplever jeg slet ikke selv, men på de billeder, synes jeg, at vi alle sammen ser noget så dejlige ud.

 • SVAR

  Jeg havde slet ikke set din lille shout out her. Tusind tak 🙂

  Og du ved jo at jeg synes du er fantastisk smuk og dejlig yderst til inderst <3

  • SVAR

   Det er mig, der takker ❤