Om mig

Velkommen til min blog,
Jeg hedder Maj My Humaidan; er firserbarn, normkritisk, afhængig af at træffe bevidste valg – og næsten altid i gang med at formidle.

Jeg bor på Ærø med min mand og vores fire børn. Tidligere har jeg boet i Aarhus, New York, København og Svendborg, og hvis jeg nogensinde flytter igen, bliver det til et sted langt væk med høje træer og bjerge. Jeg har fundet ud af, at det eneste jeg reelt behøver, er friheden til at leve, som min familie og jeg synes, det giver bedst mening for os. Den frihed kommer ikke af sig selv, men den er værd at kæmpe for.

I juni 2017 tog min mand og jeg vores børn ud af skolen og børnehaven for at leve det liv, vi havde været på vej mod i flere år: Nemlig et liv med hjemmeundervisning, frihed og nærvær – og en helt ny hverdag.

Jeg har skrevet, siden jeg var barn: Alt fra artikler og kronikker til biografier. Jeg afholder retreats for kvinder, og sammen har Kristian og jeg Horisont, som er en virksomhed, der laver forløb for unge. Derudover holder jeg foredrag om at tage ansvar og leve et meningsfuldt liv; om forældreskab og den intuitive hverdag. Lige nu holder jeg foredrag rundt omkring i landet.

Vores hjem er et lille landsted med udsigt over havet; langt fra det meste og alligevel tæt på det, der gør mig glad: Fællesskab, natur og ro.

Vores børn er ni, seks (tvillinger) og to år. Vi har også fire katte + de løse og et par grise ude på den mark, som Kristian øver sig i at være landmand på.

Artikler om os:
Femina
Live chat på DR
Kristeligt Dagblad
Berlingske

Fjernsyn med os:
DR-Udsendelse om fordybelse
Aftenshowet
Go’ Aften Danmark
SåDanmark (tv2 regional)

Radio:
30 minutters udsendelse fra vores hverdag

Jeg har en klumme i Danmarks-tillægget i Jysk-Fynske mediers aviser hver 4. søndag. Klummen kan findes på fyens.dk, hvis man søger på “Maj My”.

Varme hilsner og tak fordi du læser med,
Maj My

Kontakt: majmy@majmy.dk

Comments are closed.