Om mig

Mit navn er Maj My Midtgaard Humaidan. Det er vanvittigt mange bogstaver, så derfor: Maj My (eller simpelthen bare Maj).

Jeg bor på Ærø sammen med min mand og vores fire børn. Tidligere har jeg boet i Aarhus, New York, København og Svendborg, og hvis jeg nogensinde flytter igen, bliver det blive til et meget afsides sted med høje træer og store vidder. Som tiden går, bliver det tydeligere, at mit største behov er frihed.

Jeg er firserbarn, uddannet journalist, og blogger om at udleve mine drømme. Det er mit ønske at inspirere andre til at mærke efter, hvad de helst vil med deres liv – og så gøre det.
Virkeligheden her på bloggen er, at noget jeg skrev for nogle måneder siden, måske ikke helt passer længere: Et liv i udvikling er et liv i forandring. Som 19-årig rejste jeg til New York, og den samme sommer fik jeg et brev om, at jeg var kommet ind på Journalisthøjskolen. Jeg bad om udsættelse (igen og igen), og fordybede mig i New York i fire år. Da jeg kom hjem til Danmark, blev jeg kærester med mine gode ven, Kristian, som er den dejligste, jeg kender, og gjorde min uddannelse færdig. Alt imens fik min bror kræft, og overlevede, og vores far fik kræft, og døde, og Kristian og jeg blev forældre i 2009. Siden da fik vi tre børn mere, og vi flyttede fra by til provins, hvor jeg skrev en roman, mens han lavede en masse musik (hvilket han altid har levet af). I foråret 2015 blev Ærø vores hjemstavn, og i juni 2017 tog vi vores børn ud af skole/børnehave/dagpleje, og dermed var vi igang med et nyt liv med hjemmeundervisning og mere nærvær.

Jeg har altid skrevet: Alt fra Artikler og kronikker til biografier. Indimellem afholder jeg skriveworkshops for voksne og unge, og sammen har Kristian og jeg Huset Humaidan, som er en virksomhed, der laver kreative forløb for unge i udsatte situationer.
Siden 2017 afholder jeg retreats for kvinder. Der kommer løbende nye datoer her.

Vores hjem er et lille landsted med udsigt over havet; langt fra det meste og alligevel på én eller anden måde tættere på alt det, der gør mig glad.

Vores børn er otte, fem (tvillinger) og snart to år. Vi har også tre katte + én tilløben killing og et par grise ude på den mark, som Kristian øver sig i at være landmand på.

Man kan læse lidt mere om os i Kristeligt Dagblad HER og se mig være på slap line på fjerneren HER

– Maj My

 

Kontakt: majmyhumaidan@gmail.com

Comments are closed.