Om mig

Mit navn er Maj My Midtgaard Humaidan. Alt for mange bogstaver – ergo: Maj My.dk

Jeg bor på Ærø med min mand og vores fire børn. Tidligere har jeg boet i Aarhus, New York, København og Svendborg, og hvis jeg nogensinde flytter igen, bliver det til et sted meget langt væk med høje træer og bjerge. Vigtigst af alt for mig er friheden til selv at skabe rammerne omkring mit og min families liv.

Jeg er firserbarn, uddannet journalist, og jeg blogger om at udleve mine drømme. Det er mit ønske at inspirere andre til at mærke efter, hvad de helst vil med deres liv – og så gøre det.
Virkeligheden her på bloggen er, at noget jeg skrev for nogle måneder siden, måske ikke helt passer længere: Et liv i udvikling er et liv i forandring. I foråret 2015 blev Ærø min families hjemstavn, og i juni 2017 tog vi vores børn ud af skole og børnehave for at gøre det, vi havde tænkt på i flere år: Nemlig leve livet sammen som familie ud fra vores egne værdier. Dermed var vi igang med et liv med hjemmeundervisning og en helt ny hverdag.

Jeg har skrevet, siden jeg var barn: Alt fra Artikler og kronikker til biografier. Indimellem afholder jeg skriveworkshops for voksne og unge, og sammen har Kristian og jeg Huset Humaidan, som er en virksomhed, der laver kreative forløb for unge i udsatte situationer.
I 2017 afholdt jeg mine første retreats for kvinder. Der kommer løbende nye datoer her.

Vores hjem er et lille landsted med udsigt over havet; langt fra det meste og alligevel på én eller anden måde tættere på alt det, der gør mig glad: Naboer, natur og ro.

Vores børn er ni, fem (tvillinger) og to år. Vi har også tre katte + de løse og et par grise ude på den mark, som Kristian øver sig i at være landmand på.

Man kan læse lidt mere om os i Kristeligt Dagblad HER og se mig være på slap line på fjerneren HER

– Maj My

 

Kontakt: majmyhumaidan@gmail.com

 

Comments are closed.