Om mig

Hej – velkommen til min blog.
Jeg hedder Maj My Humaidan, og jeg er firserbarn, normkritisk, vild med at træffe aktive valg – og næsten altid skrivende.

Jeg bor på Ærø med min mand og vores fire børn. Tidligere har jeg boet i Aarhus, New York, København og Svendborg, og hvis jeg nogensinde flytter igen, bliver det til et sted meget langt væk med høje træer og bjerge. Jeg har fundet ud af, at det eneste jeg reelt behøver, er friheden til at leve, som min familie og jeg synes, det giver bedst mening for os.

I juni 2017 tog min mand og jeg vores børn ud af skolen og børnehaven for at leve det liv, vi havde været på vej mod i flere år: Nemlig et liv med hjemmeundervisning, frihed, nærvær – og dermed en ny hverdag.

Jeg har skrevet, siden jeg var barn: Alt fra artikler og kronikker til biografier. Jeg afholder retreats for kvinder, og sammen har Kristian og jeg Horisont, som er en virksomhed, der laver forløb for unge i udsatte situationer. Derudover holder jeg foredrag.

Vores hjem er et lille landsted med udsigt over havet; langt fra det meste og alligevel tæt det, der gør mig glad: Naboer, natur og ro.

Vores børn er ni, seks (tvillinger) og to år. Vi har også fire katte + de løse og et par grise ude på den mark, som Kristian øver sig i at være landmand på.

Man kan læse lidt mere om os i Kristeligt Dagblad her, Berlingske her og se mig være på slap line på fjerneren her og her.

– Maj My

Kontakt: majmyhumaidan@gmail.com

 

 

Comments are closed.