Om mig

Mit navn er Maj My Midtgaard Humaidan. Det er vanvittigt mange bogstaver, så derfor: Maj My (eller simpelthen bare Maj).

Jeg bor på Ærø sammen med min mand og vores fire børn. Tidligere har jeg boet i Aarhus, New York, København og Svendborg, og hvis jeg nogensinde flytter igen, bliver det blive til et meget afsides sted med høje træer og store vidder. Som tiden går, bliver det tydeligere, at mit største ønske er frihed.

Jeg er firserbarn, uddannet journalist, og blogger om at udleve mine drømme. Det er mit ønske at inspirere andre til at mærke efter, hvad de helst vil med deres liv – og så gøre det.
Virkeligheden her på bloggen er, at noget jeg skrev for nogle måneder siden, måske ikke helt passer længere: Et liv i udvikling er et liv i forandring. Som 19-årig rejste jeg til New York, og den samme sommer fik jeg et brev om, at jeg var kommet ind på Journalisthøjskolen. Jeg bad om udsættelse (igen og igen), og fordybede mig i New York i fire år. Da jeg kom hjem til Danmark, blev jeg kærester med mine gode ven, Kristian, som er den dejligste, jeg kender. Vi fik fire børn, flyttede fra by til provins, og jeg skrev en roman, mens han lavede en masse musik. Vi flyttede til Ærø i 2015, og i juni 2017 trak vi vores børn ud af skole/børnehave/dagpleje, og tog dermed hul på et nyt liv med hjemmeundervisning og mere nærvær.

Jeg har altid skrevet: Alt fra Artikler og kronikker til biografier. Indimellem afholder jeg skriveworkshops for voksne og unge, og sammen har Kristian og jeg Huset Humaidan, som er en virksomhed, der laver kreative forløb for unge i udsatte situationer.

Her på Ærø bor vi på et lille landsted med udsigt over havet; Langt fra det meste og alligevel på én eller anden måde tættere end nogensinde på alt det, der gør mig glad.

Vores børn er otte, fem (tvillinger) og halvandet år. Vi har også tre katte og et par grise ude på den mark, som Kristian øver sig i at være landmand på.

Man kan læse lidt mere om os i Kristeligt Dagblad HER og se mig være på slap line på fjerneren HER

– Maj My

 

Kontakt: majmyhumaidan@gmail.com

Comments are closed.