Om mig

Mit navn er Maj My Humaidan.
Jeg er firserbarn, normkritisk, uddannet journalist og altid skrivende.

Jeg bor på Ærø med min mand og vores fire børn. Tidligere har jeg boet i Aarhus, New York, København og Svendborg, og hvis jeg nogensinde flytter igen, bliver det til et sted meget langt væk med høje træer og bjerge. Det eneste jeg reelt behøver, friheden til at leve, som min familie og jeg synes, giver bedst mening for os.

I juni 2017 tog min mand og jeg vores børn ud af skolen og børnehaven for at gøre det, vi havde haft lyst til i flere år: Nemlig leve livet tæt på hinanden og ud fra vores værdier. Dermed var vi igang som hjemmesundervisere i en helt ny hverdag.

Jeg har skrevet, siden jeg var barn: Alt fra Artikler og kronikker til biografier. Indimellem afholder jeg skriveworkshops for voksne og unge, og sammen har Kristian og jeg Horisont, som er en virksomhed, der laver forløb for unge i udsatte situationer.

Vores hjem er et lille landsted med udsigt over havet; langt fra det meste og alligevel tæt det, der gør mig glad: Naboer, natur og ro.

Vores børn er ni, seks (tvillinger) og to år. Vi har også tre katte + det løse og et par grise ude på den mark, som Kristian øver sig i at være landmand på.

Man kan læse lidt mere om os i Kristeligt Dagblad HER, Berlingske HER og se mig være på slap line på fjerneren HER

– Maj My

Kontakt: majmyhumaidan@gmail.com

 

 

Comments are closed.