Om mig

Mit navn er Maj My Humaidan.
Firserbarn, uddannet journalist, blogger om at tage ansvar for mit liv og udleve drømmene, før de bliver væk.

Jeg bor på Ærø med min mand og vores fire børn. Tidligere har jeg boet i Aarhus, New York, København og Svendborg, og hvis jeg nogensinde flytter igen, bliver det til et sted meget langt væk med høje træer og bjerge. Vigtigst er friheden til at skabe de bedste rammer omkring min families liv.

I juni 2017 tog vi vores børn ud af skolen og børnehaven for at gøre det, vi havde haft lyst til i flere år: Nemlig leve livet tæt på hinanden og ud fra vores værdier. Dermed var vi igang som hjemmeskolere og en helt ny hverdag.

Jeg har skrevet, siden jeg var barn: Alt fra Artikler og kronikker til biografier. Indimellem afholder jeg skriveworkshops for voksne og unge, og sammen har Kristian og jeg Huset Humaidan, som er en virksomhed, der laver forløb for unge i udsatte situationer.

Vores hjem er et lille landsted med udsigt over havet; langt fra det meste og alligevel tættest det, der gør mig glad: Naboer, natur og ro.

Vores børn er ni, seks (tvillinger) og to år. Vi har også tre katte + de løse og et par grise ude på den mark, som Kristian øver sig i at være landmand på.

Man kan læse lidt mere om os i Kristeligt Dagblad HER og se mig være på slap line på fjerneren HER

– Maj My

Kontakt: majmyhumaidan@gmail.com

 

 

Comments are closed.