Retreats

Retreats i 2018:

Dato for følger snarest

Genopdag din handlekraft og se nye muligheder

“Fordybelse, inspiration og samvær

Retreatet handler om at åbne for nye indsigter og blive opmærksom på dine muligheder i et nærende fællesskab med andre kvinder.

Vi skal lave yoga, have meningsfulde samtaler og finde inspiration og indsigt gennem oplæg, øvelser og stilhed.

Retreatet er til dig, der føler et behov for forandring, men som endnu ikke ved, hvor du vil hen. Det er for dig, som trænger til ny energi og input. Det er for dig, som nyder det oprigtige og nærende fællesskab blandt kvinder.

Nogle deltager med et håb om inspiration til et nyt kapitel i deres liv, andre søger et åndehul med plads til at finde sig selv. Fælles for alle er ønsket om at slå fødderne op, samtale og spise lækker mad lavet af de bedste råvarer.

Retreatet har plads til max tolv deltagere, og der er rig mulighed for samtaler 1:1, pauser og fordybelse undervejs i weekenden.

Tidligere deltagere siger:

*
“Jeg har fået mere mod på at smide den maske, som jeg har båret hele mit liv.”

*
“Jeg har fundet en retning i mit liv, som altid har været der, men som jeg ikke turde stå ved.”

*
“Det er gået fra et være en lille, usikker følelse til at være en udtalt fornemmelse af, hvor jeg vil hen.”

*
“Jeg føler mig opladt.”

*

Cecilie fra Tre Gode Grunde har skrevet et blogindlæg om sin oplevelse her.
Line Ruth fra bloggen Ruth og Ruth har også været på retreat og skrevet om det her.

Læs flere evalueringer nederst på siden.

Fredag:
Check-in på Langeland mellem kl. 16-18 / Snacks og snak / Middag / Oplæg / Aftenkaffe og kage

Lørdag:
Morgenyoga / Morgenmad / Oplæg og samtale / Frisk luft / Frokost / Eftermiddagsstilhed – fokus på intention / Oplæg med gæsteunderviser – også 1:1 / Middag / Samtale / Aftenkaffe

Søndag
Morgenmad / “Gå og snak”/ Frokost / Farvel og tak

Praktisk:

Der er otte enkeltværelser og tre dobbeltværelser på stedet, og jeg kan have max 10 deltagere

Pris:
Enkeltværelse: 4900 kroner
Dobbeltværelse: 8500

Med i prisen er: Fuld, økologisk forplejning, yoga, gæsteunderviser og materialer.

Tilmelding og betaling
Send en mail til: majmyhumaidan@gmail.com med nogle linjer om dig selv (hvorfor har du tilmeldt dig retreatet, og hvad vil du gerne have ud af det).

Jeg kvitterer med en mail med betalingsinfo, og når du har betalt depositum, er du sikret din plads. Herefter modtager du en mail med inspiration, fotos og uddybende information om retreatet.
Senest tre uger før retreatet skal du indbetale det resterende beløb for at bevare din plads.
Ved aflysning senere end tre uger før retreatet tilbagebetales depositummet ikke, medmindre pladsen afsættes til anden side til fuld pris.

Evalueringer fra tidligere deltagere:

Mit sind og min krop er forandret. Det vil selvfølgelig hele tiden ændre sig lidt, og jeg ved, at jeg kommer til at “flyve igen”, men nu forstår jeg bedre, hvad jeg skal forsøge at komme “hjem til”. En grounding, som jeg sjældent har mærket. Jeg takker dig for din hjælp og inspiration til denne rejse. 

*

Tusind tusind tak for at have arrangeret en virkelig fantastisk weekend. 
Jeg føler mig enormt priviligeret over at have været med og ikke mindst over at opleve det fællesskab, vi fik skabt. Det gav mig en enorm drivkraft, og fyldte mig med en helt ny form for energi. Samtidig har det været med til at genskabe en indre ro og tillid til mig selv og livet. 

*

Der var et rigtig godt flowgennem hele weekenden både imellem deltagerne og i de aktiviteter vi lavede.

*

Retreatet beviste, at alle kan få noget ud af sådan en weekend, hvis man møder op med en indstilling om at deltage aktivt. Vi var jo vidt forskellige, med forskellige tilgange til livet og forskellig livserfaring, og jeg tror, det var med til at gøre, at vi alle fik så meget ud af det. Vi rørte hver især noget i hinanden, og de svingninger det satte igang var for mig, en stor del af grunden til, at der skete så meget med mine tanker og ønsker for livet. Det gav mig en klarhed at se og høre om andre. 

*

Du har ramt mig. Dybt inde i mig har mit system lyttet til sætningen om ”at stille sig i sit lys”. Det har slået en tone an i mit til tider selvudslettende sind.

*

Man får lyst at være ærlig og sætte sig selv i spil i dit nærvær. Du har en gave, og forvalter den fint.

*

Retreatet som helhed? Dejligt. Helt nede på jorden, og alligevel højtflyvende i stemning og samtaleemner. Jeg tror, det henvender sig til meget forskellige kvinder. Jeg kan ikke sætte en alder på, men kvinder som har brug for og lyst til at tænke sig om.

*

Retreatet var i sin helhed vellykket, tilstrækkeligt og givende.

*

Comments are closed.