Retreats

Jeg holder to retreats for kvinder i 2017:
Den 9. – 11. juni og den 22. – 24. september

Der er plads til max 10 deltagere på hver

OBS: Der er interesse for et retreat for par til vinter. Send en mail hvis I også vil med.

 

 

Retreats for kvinder på Ærø, 2017

Den 9. – 11. juni og den 22. – 24. september

Genopdag din handlekraft og se nye muligheder

“Fordybelse, inspiration og samvær”

Retreatet handler om at åbne for nye indsigter og blive opmærksom på livets muligheder i et nærværende og meningsfuldt samvær med andre kvinder. Det er en invitation til at fordybe dit liv, der hvor du er nu, i et roligt og bevidst fællesskab.

Nogle deltager, fordi de ønsker at blive klogere på, hvad de drømmer om, og hvordan drømmene bliver til virkelighed. Andre ønsker gode samtaler, ro og natur.

Line, som har tilmeldt sig, skriver:
“Jeg har gjort mig uendeligt mange tanker om, hvad jeg gerne vil. Du ramte mig især med det her indlæg, for som du skriver: ”Man kan godt leve et liv, hvor man laver det, man elsker, og aller helst vil”. Det er ikke lige den måde, jeg selv er opdraget på, men sådan prøver jeg at leve, og den følelse vil jeg især gerne give mine børn. Desuden holder jeg rigtigt meget af yoga, natur og god mad, og eftermiddagstilhed bliver nok en lille udfordring, som jeg glædeligt tager op.”

Vi skal lave yoga, have meningsfulde samtaler og fordybe os gennem oplæg, øvelser og stilhed.

Rammen om retreatet er en smuk og gennemrenoveret privatejet ejendom i udkanten af Skovby på Ærø med højt til loftet, bøger på reolerne og udsigt til havet.

Her vil vi spise velsmagende mad; gå til vandet; have den slags samtaler som gør os rigere og undervejs blive klogere på de veje, der ligger foran os.

Formålet er at skabe ro, tillid og mod. Midlerne er nærvær, inspiration og fællesskab.

Fredag:
Check-in på Ærø mellem kl. 15 – 19 / Snacks og solskin på terrassen / Middag / Oplæg med præsentation / Te, kaffe og sødt

Lørdag:
Opkvikkende astanga yoga / Morgenmad / Oplæg og samtale: “Træd ind i dit lys (også selvom det betyder, at andre skal tage solbriller på)” / Frisk luft / Frokost / Eftermiddagsstilhed og egenfordybelse/Afslappende yin yoga / Middag / Aftensamtale med te, kaffe og sødt

Søndag
Morgenmad / “Gå og snak i naturen”, hvor vi har mulighed for at komme forbi Skovbys lokale keramiker / Frokost / Afrunding / Farvel og tak – der er færger til Svendborg 13:35 og 14:35

Praktisk:

Der er plads til max ti deltagere

Pris: 3900 kroner for undervisning, yoga (ved yogalærer Sophie Kingo), fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse.
“Veninderabat” ved delt værelse: 1000 kroner (500 per person)

Det er ikke nødvendigt at medbringe bil. Der er mulighed for at blive hentet ved de færger, som kommer til Ærøskøbing fra Svendborg kl. 16:20, 17:20 og 19:20 fredag. Søndag er der kørsel til færgerne klokken 13:35 og 14:35.
Der kan også arrangeres kørsel til og fra færgerne fra Faaborg/Fyns Hav.

Da vi vil arbejde meget med det kollektive felt, er det en forudsætning, at man deltager i hele retreatet, og af samme grund er det ikke muligt at overnatte andetsteds på øen.

Tilmelding og betaling
Send en mail til: majmyhumaidan@gmail.com med nogle linjer om dig selv (hvorfor har du tilmeldt dig retreatet, og hvad vil du gerne have ud af det).

Hvis der er plads, sender jeg en mail med betalingsinfo, og når du har betalt depositum på 2000 kroner, er du sikret en plads. Herefter modtager du en mail med inspiration, fotos og uddybende information om retreatet.
Senest tre uger før retreatet skal du indbetale de resterende 1900 kroner for at bevare din plads.

Jeg glæder mig meget til disse første, eksklusive retreats på Ærø

– Maj My

Comments are closed.