Velkommen hertil

Hej,
Jeg havde ærligt talt overvejet slet ikke at skrive et første indlæg på min blog, og i stedet begynde midt i det hele og lade som ingenting. For det er jo ikke sådan til at sige, hvem jeg er, eller hvorfor du skal læse med, og mon ikke svaret kommer af sig selv. Det plejer det jo at gøre, når noget er meningen.
Jeg har på fornemmelsen, at den her blog blandt andet kommer til at handle om at være modig og om at se sine drømme i øjnene, og jeg ved, at jeg vil skrive om at prioritere det, der gør os glade indeni, for jeg tror på, at tiden er vores mest dyrebare ressource.
Jeg kommer også til at skrive om at skrive, om at læse og om at se, og jeg vil dele tanker fra mit øliv med en helt masse børn. Men uanset hvad kan jeg alligevel ikke forudse, hvad der vil ske. Og det er noget af det gode ved livet: at vi ikke ved, hvad vi har i vente.
Det, jeg ved, er, at ved min side står min mand, som plejede at være min kæreste, og som jeg stadig er forelsket i, når jeg får fem minutters ro til at trække vejret dybt ind og mærke, at her er vi, han og jeg, midt i alle de nuancer som livet består af, og vi har det godt. Jeg tror, alle mennesker rummer et potentiale til at have det godt.
Så, velkommen til. Jeg håber, du kommer igen en anden dag.allefire

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

4 Kommentarer

 • SVAR

  At være modige og turde drømme det er du og Kristian så fine eksempler på….glem aldrig disse evner.

  • SVAR

   Tak, Carl. Nej, må vi aldrig glemme for lykken er at leve livet fuldt 🙂

 • SVAR

  Tak fordi du tør! Jeg har savnet dine klummer i amtsavisen og vil elske at følge dig her

  • SVAR

   Tusind tak! Jeg er glad for, at du læser med.