TV-program om fordybelse

En gang i september havde vi besøg af en journalist og en kameragut fra DR, og jeg skrev vist om besøget på min instagram efterfølgende, fordi jeg havde brug for at lufte min frustration over dagens forløb. Essensen var, at så snart de to (meget søde og professionelle mænd) trådte indenfor døren, gik der fuldkommen gak i alle mine børn, og så gik der gak i mig og i Kristian og summasumarum endte det som det foreløbige lavpunkt i mit moderskab (i hvert fald mit filmede moderskab). Sådan noget med at trække børnene til side på skift og sige “hvis du er sød de næste to timer, må du se en film, når de er taget hjem” – vel og mærke, mens jeg var mic’et op, og de to besøgende kunne lytte med.
Det var på den vis en tåkrummende affære, og jeg undskyldte adskillige gange i løbet af dagen overfor de to, som insisterede på, at de havde masser af dejlige klip, og alt var i den skønneste orden.
Nu er programmet ude, og jeg må sige, at det rent faktisk er lykkedes at klippe noget sammen med os, hvor vi fremstår relativt afslappede og fordybede. Det er i det hele taget et super fint program med nogle spændende mennesker og meget inspirerende eksperter, der bl.a. siger ting som: “Vi får en meget ambitiøs generation, som godt ved at deres tid er det mest dyrebare, de overhovedet har. At have tid til hinanden er meget mere værd end en stor firhjulstrækker eller et dyrt hus.”

Se udsendelsen “Velkommen til fremtiden – fordybelse” på dr.dk. Den varer en halv time, og viser udover os en række cases, der får vores liv til at fremstå helt og aldeles normcore, hvilket faktisk er rart til en afveksling.
Info: Buksedragten er fra “not perfect linen” (model: “Barcelona” i farven Chocolate)

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

2 Kommentarer

  • SVAR

    Nu fik jeg endelig programmet set, og I virker jo helt vildt skønne. Intet spor af gak 😉

    • SVAR

      Åh tak – de redigerede gak helt ud, selvom der var rigeligt af det 🙂