Videoblog om retreats

Min søster og jeg tog op til det smukke sted, hvor jeg skal holde mine retreats. Så sagde jeg en helt masse til kameraet, mens hun smilede til mig, og sagde: “Igen, igen – du kan godt,” og til sidste sagde vi: “Så, nu bliver det vist ikke bedre.” Jeg er ved at krybe ned i et hul, når jeg ser mig selv på video – men budskabet kommer fra hjertet, og stedet er endnu meget smukkere i virkeligheden.

Og jeg mener det, jeg siger: Send en mail, hvis I har spørgsmål til mine retreats (eller til hvad som helst.) Jeg kan godt lide mails!

God søndag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

2 Kommentarer

  • SVAR

    Din video fik mig til at stoppe op og lysten til at deltage voksede, jeg har læst dine indlæg om dine retreats før men videoen satte tankerne igang om det alligevel var noget for mig. Desværre kan jeg ikke den weekend.

    • SVAR

      Sikke en dejlig besked at få! Tusind tak. Jeg håber, du får mulighed for at deltage en anden gang: Udover den til september er jeg lidt i tvivl, om jeg har mulighed for at lave camp igen før til marts, men jeg håber lidt på december. Jeg skriver nye datoer ind, så snart der er nogen 🙂